Referenties

Drs. S. Fortuin is een hele rustige, eerlijke chirurg die de tijd neemt voor zijn patiënten. Ik heb na jarenlange twijfels over een ingreep, eerst 2 consults gehad bij Drs. S. Fortuin voor ik mijn ingreep onderging. Het resultaat is precies zoals de bedoeling was, geweldig!

Borstvergroting

Wat denk ik bij de meesten bovenal prettig moet zijn, is dat je je op je gemak voelt. Ondanks de, voor je gevoel, ongemakkelijk ingreep voelde het toch alsof het gewoon was.

Schaamlipcorrectie

Na een grondige research op internet ben ik bij 2 klinieken geweest om te informeren naar een borstvergroting. Toen ik bij Boerhaave kwam, werd ik hartelijk ontvangen en na mijn eerste consult met dokter Fortuin, was ik eigenlijk gelijk verkocht! Wat een ontzettende lieve en fijne man om mee te praten, je voelt je ontzettend op je gemak bij hem en hij legt alles heel duidelijk uit. Na ons gesprek had ik nog wat twijfels over het soort prothese en het aantal cc en ook daar heeft hij mij 2 keer voor gebeld om te overleggen en mij uitgenodigd om nogmaals een keer te komen passen om van mijn twijfels af te komen. Na de 2e passessie hebben we gelijk de operatie ingepland, want ik was helemaal gerust gesteld en wist nu precies wat ik wilde. Op de dag van de operatie ben ik ook weer ontzettend lief geholpen door het medische personeel daar, want ik was mega zenuwachtig. Ze hebben mij allemaal gerust gesteld en de operatie is super goed gegaan. Dokter Fortuin heeft mij weer compleet gemaakt, heel blij mee. Na de operatie heeft hij mij nog persoonlijk gebeld om te vragen hoe het gaat en ben ik nog 2 keer op controle geweest. Zowel dokter Fortuin als de Boerhaave Kliniek zijn echt een aanrader.

Borstvergroting

Bijzonder vriendelijke arts, deskundig en neemt de tijd voor een goede uitleg. Operatie soepel verlopen en vriendelijk verzorgd.

Buikwandcorrectie

Fijne arts die goed luistert naar de wens van de client/patient. Voor en nazorg waren uitstekend!

Borstverkleining