shai-fortuin-light

Drs. Shai Fortuin

Mijn naam is Shai Fortuin en ik ben plastisch chirurg. Mijn speciale aandachtsgebieden zijn cosmetische chirurgie, borstreconstructies en correcties na fors gewichtsverlies. Daarnaast voer ik veel ingrepen uit rondom de behandeling van huidkanker.

Opleiding

In 2008 rondde ik de studie geneeskunde af aan de Universiteit van Amsterdam (AMC/UvA). Daarna volgde ik verschillende stages Plastische Chirurgie bij Yale University en New York University in de Verenigde Staten. Vervolgens ging ik aan de slag op de afdelingen Plastische Chirurgie van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam, het Catharina ziekenhuis in Eindhoven, het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven en het Sint Anna Ziekenhuis in Geldrop.

Van 2011 tot 2017 werd ik opgeleid tot plastisch-, reconstructief-, cosmetisch- en handchirurg in het AMC, het Nederlands Kanker Instituut Antoni van Leeuwenhoek (NKI-AvL), het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk en het Spaarne Gasthuis in Haarlem.

In dit vak ben je nooit uitgeleerd. Daarom volg ik nog steeds regelmatig nationale- en internationale cursussen.

Nevenfuncties

Tijdens mijn opleiding was ik bestuurslid van de Nationale Junior Vereniging Plastische Chirurgie (JVPC). Ik ben auteur en coauteur van diverse medische artikelen. Daarnaast schreef ik met veel plezier samen met mijn vader en broers het medische kinderboek ‘Hoe weet een aspirientje waar de pijn zit?’.

Ik heb tevens meerdere presentaties gegeven op nationale en internationale congressen

Lidmaatschappen

Ik ben officieel Fellow van de European Board of Plastic, Reconstructive en Aesthetic Surgery (EBOPRAS) door het behalen van de vereiste examens. Verder ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC).

Referenties:

klik op logo

 

klik op logo